Inscripció a les proves d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys

Inscripció

Avui, 4 de febrer de 2020, comença el període per a la inscripció a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i per a més grans de 45 anys. El termini d’inscripció acaba el dia 13 de febrer de 2020. El pagament també s’ha de  realitzar fins el fins al 13 de febrer.

La matrícula es formalitza a través d’internet, accedint al portal d’accés a la universitat. Una vegada hi haureu accedit (us haureu de registrar si és la primera vegada que hi entreu), caldrà que especifiqueu

  • La universitat a la qual voleu matricular-vos a la prova d’accés.
  • La llengua estrangera de la qual us voleu examinar (a triar entre anglès, francès, alemany, italià o portuguès).
  • L’opció d’accés: Arts i humanitats, Ciències, Ciències de la salut, Ciències socials i jurídiques o Enginyeria i arquitectura.
  • Les dues matèries vinculades amb l’opció d’accés de les quals voleu examinar-vos.

L’import de la matrícula es el que estableix la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya i s’ha de fer al portal d’accés a la universitat seguint les instruccions que es troben al web en el moment de la matricula. Consulteu les circumstàncies personals que donen dret a bonificacions i exempció de les taxes.

Important: Recordeu que la matrícula de la prova només serà vàlida si en formalitzeu el pagament i presenteu tota la documentació necessària dins el termini establert.

Prova d’accés

Les dates de les proves seran:

  • 18 d’abril. Fase general
  • 25 d’abril. Fase específica

La prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i per a més grans de 45 anys dóna accés a qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya, a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, a la Universitat Ramon Llull, a la Universitat Internacional de Catalunya, a la Universitat Abat Oliba CEU o a la Universitat Oberta de Catalunya. També és acceptat per algunes universitats de la resta d’Espanya

Enllaços d’interès