Ja es coneixen les dates de preinscripció i matrícula per al curs 2021/22

Dates de preinscripció i matrícula

Ja es coneixen les dates de preinscripció i de matrícula al nostre centre per al curs 2021/22. La preinscripció començarà el dilluns 21 de juny i acabarà el dimarts 29 de juny.

Les dates de matrícula variaran depenent de si s’ha fet preinscripció o no. Per als que hagin fet preinscripció, se’ls assignarà un dia i una hora entre el 2 i el 9 de setembre. A partir del 10 de setembre es podran matricular els que no hagin fet preinscripció.

Aquestes dates són vàlides per als dos tipus de cursos que ofereix el centre:

  • Curs de preparació per a les proves d’accés a grau superior
  • Curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25/45 anys

Com es farà la preinscripció

Encara no se sap si la preinscripció es farà de manera presencial o telemàtica, tot i que probablement es farà de les dues maneres. Això vol dir que podreu venir al centre a emplenar la documentació prèvia sessió d’orientació o que podreu emplenar la documentació a casa i enviar-la per correu electrònic.

Més endavant us donarem les indicacions precises per a fer correctament la preinscripció i la matrícula.

Si necessiteu més informació, o voleu que us mantinguem al corrent de les novetats de la preinscripció i de la matrícula, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 932292132 o a través de l’adreça de correu electrònic escola.

També podeu consultar l’enllaç: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/educacio-adults/inici/

Perquè fer els estudis al CFA Can Batlló

Som el centre de referència de les proves d’accés  ja que som l’únic centre que (quan no hi ha restriccions per a la COVID19) ofereix TOTES les assignatures específiques de manera presencial. A més les oferim sense barrejar-les amb altres nivells educatius com fan molts centres.

El centre està situat en una zona molt ben comunicada (Metro, Bus, RENFE, FFCC, Bicing…), dintre del recinte de vianants de l’Escola Industrial. Juntament amb altres tres escoles públiques forma part del Campus Escola Industrial que té un animat ambient estudiantil.

Com som un centre públic, no hi ha mensualitats i la matrícula és gratuïta. L’únic pagament que es fa en tot el curs, és un cobrament de 100 € en concepte de material que s’abona al mes de setembre.

Altres ofertes educatives  del CFA Can Batlló

L’escola també ofereix un curs de preparació per a la Prova d’Aptitud Personal (PAP) requerida per a l’accés al grau universitari d’educació infantil i un curs de preparació per a la Prova d’Accés a l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP).