Matrícula de la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys

Inscripció

Avui, 14 de febrer, comença el període matricula per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i per a més grans de 45 anys. El termini d’inscripció acaba el dia 28 de febrer de 2019 mentre que el pagament es pot realitzar fins el dia 1 de març.

La matrícula es formalitza a través d’internet, accedint al portal d’accés a la universitat. Una vegada hi hagueu accedit (us haureu de registrar si és la primera vegada que hi entreu), caldrà que especifiqueu

  • La universitat a la qual voleu matricular-vos a la prova d’accés.
  • La llengua estrangera de la qual us voleu examinar (a triar entre anglès, francès, alemany, italià o portuguès).
  • L’opció d’accés: Arts i humanitats, Ciències, Ciències de la salut, Ciències socials i jurídiques o Enginyeria i arquitectura.
  • Les dues matèries vinculades amb l’opció d’accés de les quals voleu examinar-vos.

L’import de la matrícula es el que estableix la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya i s’ha de fer al portal d’accés a la universitat seguint les instruccions que es troben al web en el moment de la matricula. Consulteu les circumstàncies personals que donen dret a bonificacions i exempció de les taxes.

Important: Recordeu que la matrícula de la prova només serà vàlida si en formalitzeu el pagament i presenteu tota la documentació necessària dins el termini establert.

Prova d’accés

Les dates de les proves seran:

  • 27 d’abril. Fase general
  • 4 de maig. Fase específica

La prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i per a més grans de 45 anys dóna accés a qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya, a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, a la Universitat Ramon Llull, a la Universitat Internacional de Catalunya, a la Universitat Abat Oliba CEU o a la Universitat Oberta de Catalunya. També és acceptat per algunes universitats de la resta d’Espanya

Enllaços d’interès