Preinscripció per al curs 2020/21

Les dates de preinscripció  per al proper curs 2020/21 aniran del 15 al 29 de juny. Es preveu que la preinscripció sigui principalment telemàtica. Només es podrà fer presencialment en aquells casos en que la persona interessada tingui la impossibilitat absoluta de fer-la telemàticament.

El centre oferirà al voltant de 150 places per al curs de preparació per a la prova d’accés a Grau Superior i 150 places per al curs de preparació per a la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25/45 anys.

El preu del curs és de 100 € en concepte de material. Durant el mes de febrer/març, que es vulguin presentar a la prova hauran d’abonar els drets d’inscripció a la Generalitat.

El procediment complet per a completar la matriculació és:

  • Del 15 al 29 de juny: Preinscripció
  • Primera quinzena de juliol: En el cas que hi hagi més preinscrits que places, sorteig d’alumnes admesos en el centre
  • Del 2 al 9 de setembre: Matriculació dels alumnes preinscrits admesos
  • 14 de setembre: Matriculació dels alumnes en llista d’espera (si n’hi hagués)
  • A partir del 14 de setembre: Matriculació dels alumnes que no han fet preinscripció

De moment encara no se sap com es durà a terme el procediment de preinscripció telemàtica. Se sap que es farà del 15 al 29 de juny de 2020. Si voleu rebre informació en quant aparegui, us preguem que ens envieu un correu electrònic a : escola@cfacanbatllo.cat. En cas contrari, podeu anar consultant la web on penjarem la informació.

Aquelles persones que tinguin la impossibilitat absoluta de fer la preinscripció telemàticament la podran fer  presencialment entre el 23 i el 29 de juny. Caldrà concertar una cita prèvia. Encara no se sap com es concertarà aquesta cita. Si voleu rebre informació en quant aparegui, us preguem que ens envieu un correu electrònic a : escola@cfacanbatllo.cat. En cas contrari, podeu anar consultant la web on penjarem la informació.

Per a la preinscripció, sigui telemàtica o presencial, l’únic document requerit és el document d’identitat DNI, si no en teniu, el NIE, si tampoc en teniu, el Passaport. En el cas de preinscripció telemàtica caldrà que envieu una còpia digital del document. En el cas de preinscipció presencial caldrà que en porteu una còpia.

Els menors d’edat en el moment de la preinscripció hauran de ser preinscrits pels pares. Llavors la documentació necessària seran els DNIs/NIEs/Passaports de l’alumne i de la persona que l’inscriu.

La preinscripció no te cap cost.

Seguirem informant-vos responent els mails que ens envieu l’adreça electrònica escola@cfacanbatllo.cat i a través d’aquesta web.

També podeu trucar als nous telèfons de contacte: : 639.481.059 – 690.971.832 (de 10h a 13h) – 608.495.587 (de 16h a 19h)

La Direcció