Un petit gest, una gran causa! Cafè solidari Sant Joan de Deu al CFA Can Batlló

Per tercer any l’escola participa en les activitats de Magic Line per a recaptar fons per l’obra social de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Els anys 2018 i 2019  els nostres alumnes van col·laborar creant material gràfic per a les activitats del projecte  Magic Line però enguany, l’escola ha decidit donar un pas més i contribuir en l’activitat del “Cafè Solidari Sant Joan de Déu”.

La durem a terme el dimecres 19 de febrer de 2020. L’activitat consisteix a oferir a qui ho desitgi (tant de la comunitat educativa del centre com a persones alienes) la possibilitat de fer un petit gest per a col·laborar en una gran causa. Per un preu simbòlic podreu gaudir d’un cafè i una pasta per a esmorzar o berenar, al vestíbul del centre. També podreu trobar productes solidaris: samarretes, davantals, polseres, capsetes de xocolatines, tasses…, que podreu adquirir durant la jornada.

La recaptació d’aquesta activitat es destinarà a l’obra social de l’Hospital Sant Joan de Déu, juntament amb els diners que es vagin recaptant amb la resta d’activitats de Magic Line.

Enguany el CFA Palau de Mar tambe ha volgut participar en aquesta activitat.

Podeu més informació sobre l’activitat “Cafè Solidari” a  http://magiclinesjd.org/ca/barcelona/cafe-solidari

o també a https://www.magiclinesjd.org/

Aquí teniu un petit vídeo de l’activitat. Gràcies a tots els participants!