Dates de matriculació sense preinscripció prèvia

Ja s’han fixat les dates per a la matriculació de les persones interessades a cursar estudis al Centre de Formació d’Adults Can Batlló 2019/20, que no s’han preinscrit al mes de juny.

Les dates són el 9, 10, 12 i 13 de setembre de 2019.

Durant aquests quatre dies, els horaris d’inici de les sessions de matriculació, segons el tipus d’estudi i torn, seran:

  • A les 10:00, sessió de matriculació per al curs de preparació per a la prova d’accés a Grau Superior, per a inscriure’s al torn de MATÍ o de TARDA
  • A les 11:00, sessió de matriculació per al curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25/45 anys, per a inscriure’s al torn de MATÍ o de TARDA
  • A les 16:00, sessió de matriculació per al curs de preparació per a la prova d’accés a Grau Superior, per a inscriure’s al torn de MATÍ o de TARDA (excepte el dia 13 de setembre)
  • A les 17:00, sessió de matriculació per al curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25/45 anys, per a inscriure’s al torn de MATÍ o de TARDA (excepte el dia 13 de setembre)

Per a poder formalitzar correctament la matrícula, cal que porteu el DNI/NIE/Passaport original i una fotocòpia.

Heu de ser puntuals ja que no es permetrà l’accés a la sessió de matriculació passats 5 minuts des del seu inici. Es preveu que el procés de matriculació (sessió informativa, emplenar papers i els tràmits a secretaria) duri aproximadament 1 hora.

Per a qualsevol altra informació, us podeu posar en contacte amb l’escola a través del telèfon 932292132 o de correu electrònic dirigit a escola@cfacanbatllo.cat. El centre romandrà tancat del 16 de juliol a l’1 de setembre.